επικοινωνία   αρχική

Triton Download

Ο Τρίτωνας είναι το πρωτοποριακό λογισμικό της Proton Labs για τη διαχείριση τόσο της υπέρτασης, όσο και του καρδιαγγειακού κινδύνου συνολικότερα.

Περιλαμβάνει ηλεκτρονικό ιατρικό φάκελο και μοναδικά εργαλεία, που παρέχουν στον ιατρό όλη την απαιτούμενη πληροφορία, ώστε η λήψη της κλινικής απόφασης να γίνει ευκολότερη. Υιοθετεί τις πιο πρόσφατες κατευθυντήριες οδηγίες για τις μετρήσεις στο σπίτι και τις εφαρμόζει πρακτικά, παρέχοντας μία μοναδική στο είδος της αυτοματοποιημένη έκθεση για την αξιολόγηση των μετρήσεων πίεσης στο σπίτι. Παράλληλα επιτρέπει πολυπαραγοντικές συσχετίσεις και αξιολόγηση ποικίλων παραγόντων κινδύνου.

«Για να πετύχετε τους στόχους σας, πρέπει πρώτα να τους ορίσετε»

Η επιτυχής στοχοθέτηση είναι το πρώτο βήμα για την υιοθέτηση των κατευθυντήριων οδηγιών. Με τον Τρίτωνα, δεν έχετε παρά να εισάγετε τις τιμές-στόχους και να συνδέσετε το πιεσόμετρο στον υπολογιστή σας. Ο Τρίτωνας αναλαμβάνει για σας τα υπόλοιπα!


Εισάγετε τον Κωδικό της Άδειας ΧρήσηςΓια αποφυγή σύγχυσης οι κωδικοί δεν περιέχουν το μηδέν. Τυχόν 'Ο' στον κωδικό σας είναι το λατινικό γράμμα O. Μπορείτε επίσης να κάνετε copy-paste τον κωδικό από το email ή το CD που παραλάβατε.

 

Αφότου επιλέξετε το κουμπάκι, παρακαλούμε περιμένετε. Το download μπορεί να πάρει λίγο μέχρι να αρχίσει. Σας προτείνουμε να διαθέσετε λίγα λεπτά ανατρέχοντας στον σύντομο οδηγό χρήσης.